Een eerlijke prijs voor jouw collectie

Inkoop van LP’s, CD’s en singles

Wij zijn altijd opzoek naar kleine en grote collecties LP’s, CD’s en singles. Heeft u wat liggen dat voor ons interessant zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Wij streven er naar om een eerlijke prijs te geven voor uw collectie, om dit goed in te schatten is het van belang dat wij een collectie goed kunnen bekijken. Wij komen graag vrijblijvend langs om een prijsindicatie te kunnen geven.
Gezochte genres: Rock, Pop, Metal, Jazz, Funk, Soul, Reggae & Wereldmuziek.
Dubbele platen in je collectie? Neem ze gerust mee naar de winkel dan krijg je van ons een tegoedbon om wat anders uit te zoeken!

Inkoop van Pokémon kaarten

Heb jij je oude kaarten of die van je kind(eren) nog boven op zolder liggen? Wij zijn opzoek naar die oude kaarten die gemaakt zijn vanaf eind jaren 90 tot vandaag de dag en geven je er een eerlijke prijs voor!
Kaarten in zowel Engels als Nederlandse taal kopen wij in. Net als met platen en CD’s is de staat wel erg belangrijk. Mindere staat = mindere waarde.
Benieuw wat jouw kaarten waard zijn? Neem ze gerust een keer mee naar de winkel of neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Max heeft drugsezuiker

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.